Ez a mappa KÉSZ

TELJES BEJEGYZÉS

Ez a mappa KÉSZdekorálás, digitális stancolás, vasalás

Amivel megkerestek az meglehetősen furcsa kérés volt. Ezüst prégelést kellett csinálnunk úgy, hogy nincs hozzá megfelelő gépparkunk. A prégelő nem tudta szépen megcsinálni. Ekkor jött a gondolat, hogy ha már létezik ezüst fólia a pólófeliratozáshoz akkor próbáljuk meg a bársony mappára. Sikerült. Bár a fólia kicsit megnyomta a bársony borítást, de ez kirúgta magát másnapra.

(tovább…)

Elindultak a lányok

TELJES BEJEGYZÉS

Elindultak a lányokdekorálás

Május 4-8. között kerül megrendezésre Kanadában az Női U19 Világbajnokság (floorball). Ennek apropóján a lányok vadonatúj felszerelést kaptak. Reméljük meghozza nekik a sikert.

(tovább…)

Életmentésben jók vagyunk

TELJES BEJEGYZÉS

Életmentésben jók vagyunknyomtatás

Márciusi végén történt, hogy kedves ügyfelünknek rendkívül rövid idő alatt rengeteg rollup-ot kellett gyártanunk. Mivel fontos nekünk ügyfeleink elégedettsége – úúúú de sablonos duma, de komolyan – ezért minden megtettünk, hogy a kért határidőt még ha lehetetlennek is tűnt tartsuk.

(tovább…)

Támad a banda meg mi is

TELJES BEJEGYZÉS

Támad a banda meg mi isdekorálás, nyomtatás

Új ügyfél, új kihívás. Elégedett ügyfél meg mi is. Egy TV-s műsorhoz készült “kellékautó”-t dekoráltunk. Ahogy említettük az ügyfél elégedett volt ezért minden forgatásra mi fogjuk dekorálni a Suzukikat. A kép alatt linkelek egy videó-t is a műsorról.

(tovább…)

Osztrák küldetés

TELJES BEJEGYZÉS

Osztrák küldetésdekorálás

Eljutottunk oda, hogy most már Ausztriában, Bécsben is dekorálunk. Nehézséget okozott a közel 6 órás utazás mellett az éppen aktuális migrációs válság.

(tovább…)

Diego kirakat dekorálás Dabason

TELJES BEJEGYZÉS

Diego kirakat dekorálás Dabasondekorálás

Júliusi nagy melegben nem épp a dekorálásra ideális időjárási körülmények közepette dekoráltuk az augusztusban nyílt Diego üzletet. Nagyon meleg volt, ha az üvegre tojást dobtunk volna egyből megsült volna. :D Szerencse, hogy nem az első ilyen nehéz helyzet amibe kerültünk, mert ezt is megoldottuk.

(tovább…)

3D touch vészhelyzet

TELJES BEJEGYZÉS

3D touch vészhelyzetdigitális stancolás

Kedves ismerősömnek  – Sabotagegraphic – segítettünk egy munkában. Formariccelni kellett egy matricát. A formája nem engedte meg, hogy stancolással kivitelezhető legyen. Ezért géppel forma vágtuk neki.

(tovább…)

Autó becsomagolás

TELJES BEJEGYZÉS

Autó becsomagolásdekorálás

A nyári fesztivál szezont egy reklám autó átmatricázásával folytattuk. Döcögősen indult a munka. Első körben la kellett nyúznunk a rajta lévő grafikát. Majd az új nyomatokat felrakni. A nehézség az volt, hogy a határidő egyik pillanatról a másikra felére, negyedére, töredékére csökkent. Eredménye az lett, hogy éjszakai munka lett belőle. Hajnali 3-ra végeztünk is vele. Reggel indulhatott a fesztiválra.

(tovább…)

Gyerekcipőben a póló “dekorálás”

TELJES BEJEGYZÉS

Gyerekcipőben a póló “dekorálás”nyomtatás

Furcsa kérés érkezett a cégtől. A korábbi munkákkal ellentétben most póló nyomtatással kerestek meg minket. Bár korábban nem foglalkoztunk ezzel most megoldottuk ezt a feladatot is. Egyedi egyszeri munkának ígérkezett, de még egyszer készítettünk nekik ilyen pólót.

(tovább…)