Ez a mappa KÉSZ

TELJES BEJEGYZÉS

Ez a mappa KÉSZdekorálás, digitális stancolás, vasalás

Amivel megkerestek az meglehetősen furcsa kérés volt. Ezüst prégelést kellett csinálnunk úgy, hogy nincs hozzá megfelelő gépparkunk. A prégelő nem tudta szépen megcsinálni. Ekkor jött a gondolat, hogy ha már létezik ezüst fólia a pólófeliratozáshoz akkor próbáljuk meg a bársony mappára. Sikerült. Bár a fólia kicsit megnyomta a bársony borítást, de ez kirúgta magát másnapra.

(tovább…)

Elindultak a lányok

TELJES BEJEGYZÉS

Elindultak a lányokdekorálás

Május 4-8. között kerül megrendezésre Kanadában az Női U19 Világbajnokság (floorball). Ennek apropóján a lányok vadonatúj felszerelést kaptak. Reméljük meghozza nekik a sikert.

(tovább…)

Életmentésben jók vagyunk

TELJES BEJEGYZÉS

Életmentésben jók vagyunknyomtatás

Márciusi végén történt, hogy kedves ügyfelünknek rendkívül rövid idő alatt rengeteg rollup-ot kellett gyártanunk. Mivel fontos nekünk ügyfeleink elégedettsége – úúúú de sablonos duma, de komolyan – ezért minden megtettünk, hogy a kért határidőt még ha lehetetlennek is tűnt tartsuk.

(tovább…)

Támad a banda meg mi is

TELJES BEJEGYZÉS

Támad a banda meg mi isdekorálás, nyomtatás

Új ügyfél, új kihívás. Elégedett ügyfél meg mi is. Egy TV-s műsorhoz készült “kellékautó”-t dekoráltunk. Ahogy említettük az ügyfél elégedett volt ezért minden forgatásra mi fogjuk dekorálni a Suzukikat. A kép alatt linkelek egy videó-t is a műsorról.

(tovább…)

Osztrák küldetés

TELJES BEJEGYZÉS

Osztrák küldetésdekorálás

Eljutottunk oda, hogy most már Ausztriában, Bécsben is dekorálunk. Nehézséget okozott a közel 6 órás utazás mellett az éppen aktuális migrációs válság.

(tovább…)

Diego kirakat dekorálás Dabason

TELJES BEJEGYZÉS

Diego kirakat dekorálás Dabasondekorálás

Júliusi nagy melegben nem épp a dekorálásra ideális időjárási körülmények közepette dekoráltuk az augusztusban nyílt Diego üzletet. Nagyon meleg volt, ha az üvegre tojást dobtunk volna egyből megsült volna. :D Szerencse, hogy nem az első ilyen nehéz helyzet amibe kerültünk, mert ezt is megoldottuk.

(tovább…)

3D touch vészhelyzet

TELJES BEJEGYZÉS

3D touch vészhelyzetdigitális stancolás

Kedves ismerősömnek  – Sabotagegraphic – segítettünk egy munkában. Formariccelni kellett egy matricát. A formája nem engedte meg, hogy stancolással kivitelezhető legyen. Ezért géppel forma vágtuk neki.

(tovább…)

Autó becsomagolás

TELJES BEJEGYZÉS

Autó becsomagolásdekorálás

A nyári fesztivál szezont egy reklám autó átmatricázásával folytattuk. Döcögősen indult a munka. Első körben la kellett nyúznunk a rajta lévő grafikát. Majd az új nyomatokat felrakni. A nehézség az volt, hogy a határidő egyik pillanatról a másikra felére, negyedére, töredékére csökkent. Eredménye az lett, hogy éjszakai munka lett belőle. Hajnali 3-ra végeztünk is vele. Reggel indulhatott a fesztiválra.

(tovább…)

Gyerekcipőben a póló “dekorálás”

TELJES BEJEGYZÉS

Gyerekcipőben a póló “dekorálás”nyomtatás

Furcsa kérés érkezett a cégtől. A korábbi munkákkal ellentétben most póló nyomtatással kerestek meg minket. Bár korábban nem foglalkoztunk ezzel most megoldottuk ezt a feladatot is. Egyedi egyszeri munkának ígérkezett, de még egyszer készítettünk nekik ilyen pólót.

(tovább…)

Végeláthatatlan fesztivál

TELJES BEJEGYZÉS

Végeláthatatlan fesztiváldekorálás

Akik rendszeres fesztiválozók azok remélem találkoztak az egyik fő művünkkel amit sok helyszínes megjelenésre csináltunk. Egy elég kemény szenvedős munka volt. Sajnos az eső rendesen megnehezítette a munkát. Valaki nagyon nem akarta, hogy végezzünk. De rajtunk nem fogott ki. Bár nem tűnik nehéznek, de ötször futottunk neki mire elérte végső formáját.

(tovább…)